Wandelcoaching

 

Trek je wandelschoenen aan en ontdek het verfrissende en inspirerende van wandelcoaching!

Wandelcoaching is een verrassende en krachtige vorm van begeleiding waarbij de natuur als grote inspiratiebron wordt ingezet. Door de natuur in te gaan wordt er een extra dimensie toegevoegd aan jouw proces van coaching of therapie. Tijdens wandelcoaching ondervind je dit direct. Je zal worden geïnspireerd door de wijsheid, kracht en creativiteit die in de natuur verborgen zit. Wandelcoaching brengt je letterlijk en figuurlijk in beweging. De natuur is namelijk uitermate geschikt om symbool te staan voor jouw mentale of emotionele proces. De combinatie van de omgevingsrijkdom en allerlei lichamelijke activiteiten, zorgen voor de grote kracht van wandelcoaching. Omdat je lichaam in beweging komt en de omgeving steeds verandert, komt ook de psyche en het leven van de cliënt in beweging. Wandelcoaching kan worden toegepast op alle levensthema’s, maar is in het bijzonder geschikt voor:
  • Ontdekking van levensdoelen, passies en talenten.
  • Overgang naar nieuwe fase in de loopbaan of levensloop.
  • Verbetering van relaties, zowel in de privésfeer als op het werk.
  • Opdoen van creatieve, zakelijke of intellectuele inspiratie;
  • Stressmanagement en herstel van burn-out.

Je kunt kennismaken met wandelcoaching in een kleine groep maar ook individueel!

– Er start weer een groep op dinsdagochtend 23 okt. a.s. in Hattem. Klik op de flyer hieronder voor meer info en geef je op!

– Voor een individuele kennismaking kun je elk moment een afspraak maken door mij te bellen op 06 17150223. Het tarief van een individuele kennismaking is slechts € 50,00. In groepsverband is het tarief € 29,95 p.p. Eventuele vervolgwandelsessies zijn € 78,00 euro per uur. Voor een 1 op 1 sessie trekken we minimaal anderhalf uur uit.

Bovenstaande tarieven zijn voor particulieren. Werkgevers zijn vaak bereid om bijvoorbeeld bij (dreigende) burn-out klachten financieel te investeren in jouw herstelproces. In deze situaties gelden andere tarieven.