Spreekbeurten en lezingen geef ik tijdens conferenties, vrouwendagen en themadagen.
Thema’s zijn altijd bespreekbaar, graag spreek ik ook vanuit mijn geschreven boeken Groeikracht en de novelle Sleutel.
Als therapeut doe ik sinds lange tijd ervaring op in het werken met mensen die vanuit kwetsbaarheid groeien en leren wortelen in Gods Liefde, en zo meer rust en vreugde ervaren in wie ze mogen zijn.

Naast mijn werk als psychosociaal therapeut geef ik hierin ook graag sprekend door. Neem gerust contact op voor meer informatie.
Ook werk ik mee met het videodagboek van New Faith Network waarin dagelijks korte overdenkingen zijn te volgen van verschillende bekende sprekers en spreeksters in Nederland. https://newfaithnetwork.nl/video/1-0-dinsdag-mattheus-20-vers-29-34?collection=0-8-videodagboek-week-40
Het publiek van New Faith Network kan mij vragen stellen als Psychosociaal therapeut in het programma: Vraag het de spreker. Hier deel ik mijn ervaring en kennis vanuit mijn werk als therapeut over bijvoorbeeld Burn-out verschijnselen, relatieproblemen, identiteit, enz.

Met passie, geworteld in Hem, geef ik graag door vanuit eigen ervaringen en opgedane kennis.
Bijbelverhalen en Bijbelteksten vertaal ik graag naar het hier-en-nu zodat mensen gaan begrijpen en ervaren hoe Gods Woord toepasbaar is in elke situatie.

Regelmatig preek ik in Protestantse als ook Evangelische gemeenten en alles wat daar tussen zit. Zelf klim ik graag over kerkmuren heen, verbindend vanuit Zijn liefde in Zijn licht. Ik noem mijzelf dan een ook gereherformeerdebaptoliek.
Neem gerust contact met mij op om een afspraak te maken voor het voorgaan in een dienst of een preekbeurt.

Door New Faith Network is er een aflevering gemaakt in de serie De Oorsprong. Hierin vertel ik over mijn werk als therapeut, schrijver en spreker. https://www.facebook.com/newfaithnetwork/videos/388534865050956/

Mirjam Karssen – Christelijk Spreker – © 2018-2019

 

Mirjam Karssen - Spreken en Preken
 • Wat een mooie dienst! Vol vertrouwen kan ik er weer tegenaan! Kijken naar wat er wél is geeft groei en nieuw Leven!

  Gemeentelid
 • Hartelijk dank voor de fijne preek. Het heeft me diep geraakt en doet mij weer naar Hem opkijken en vooruitkijken!

  Gemeentelid
 • Elke keer als jij preekt wordt de Bijbel zo actueel in het hier-en-nu, ik ga de week met nieuwe kracht in! Bedankt.

  Gemeentelid
 • Dit was een preek met een stevige rotsvaste bodem, bijzonder hoe je twee Bijbelteksten uit het Oude en Nieuwe testament bij elkaar brengt.

  gemeentelid