Preken

Met passie, geworteld in Hem, geef ik graag door van en met Jezus. Bijbelverhalen en Bijbelteksten vertaal ik graag naar het hier-en-nu zodat mensen ervaren hoe goed Gods Woord toepasbaar is in elke situatie.

Met enige regelmaat preek ik in Protestantse als ook Evangelische gemeenten en alles wat daar tussen zit. Zelf klim ik graag over kerkmuren heen, verbindend in Zijn licht en liefde, en noem ik mijzelf een gereherformeerdebaptoliek in kerkelijk Nederland. Hierin vind ik bijv. de geschreven novelle “Het bezoek” van Adrian Plass inspirerend. Neem gerust contact met mij op om een afspraak te maken voor een preekbeurt.

Spreken

Spreken doe ik tijdens lezingen, conferenties, vrouwendagen en themadagen.

Thema’s kunnen zijn: Luisterend bidden, vrouw zijn naar Gods hart, leven in ontspanning, puur communiceren met jezelf, puur jij in je kracht, Gods Waarheid voor jou, puur man & vrouw, authentiek zijn, enz.
Daarnaast doe ik als therapeut sinds lange tijd ervaring op in het werken met mensen die vanuit kwetsbaarheid groeien en leren wortelen in Gods Liefde, en zo meer rust en vreugde ervaren in wie ze mogen zijn.
Naast mijn werk als psychosociaal therapeut geef ik hierin ook graag (s)prekend door. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Mirjam Karssen – Christelijk Spreker – © 2016-2017

 

Mirjam Karssen - Spreken en Preken
 • Wat een mooie dienst! Vol vertrouwen kan ik er weer tegenaan! Kijken naar wat er wél is geeft groei en nieuw Leven!

  Gemeentelid
 • Hartelijk dank voor de fijne preek. Het heeft me diep geraakt en doet mij weer naar Hem opkijken en vooruitkijken!

  Gemeentelid
 • Elke keer als jij preekt wordt de Bijbel zo actueel in het hier-en-nu, ik ga de week met nieuwe kracht in! Bedankt.

  Gemeentelid
 • Dit was een preek met een stevige rotsvaste bodem, bijzonder hoe je twee Bijbelteksten uit het Oude en Nieuwe testament bij elkaar brengt.

  gemeentelid