GROEIKRACHT- Misschien herken je het? Je doet je best om je hoofd boven water te houden. Je werkt hard om uit de rode cijfers te blijven. Je verwacht veel van jezelf en anderen. Je doet je uiterste best om je relatie leefbaar te houden. Allerlei verwachtingen, eisen en gevoelens waar je mee overladen wordt in het leven. 2018 mag voor jou het jaar van opstaan en schitteren worden!

Ik gebruik in mijn boek de metafoor van de eik. Een stevige oude eik in de Champagne-Ardennen is mijn inspiratiebron voor dit denk-en-doe-boek. De eik staat symbool voor levenskracht. De boom is stevig geworteld in de grond, heeft licht nodig om te groeien en z’n takken naar boven uit te strekken. Hij is krachtig en heeft al menige storm doorstaan.

In “Groeikracht” staan herkenbare ervaringen uit de praktijk en je kunt via een QR-code ook toegang krijgen tot online luisteroefeningen. Het woord groeikracht heeft beweging en vooruitgang in zich en dat is te bereiken met drie stappen: stil worden, ontvangen en opstaan met en als Jezus. Zo kun je uitgroeien tot een boom van een man of een boom van een vrouw, geworteld in Zijn liefde. Met het lezen van “Groeikracht” ga je een spannende ontdekkingsreis beleven en ik ben blij dat het nu voor iedereen overal verkrijgbaar is.

“Groeikracht” is niet een boek wat na een keer lezen in de boekenkast verdwijnt. Door het bewust worden en oefenen heen ontdek je steeds weer nieuwe groeikracht. Dus in welke situatie je ook zit, waar je ook mee te dealen hebt of in welke levensfase je ook terecht komt je zal altijd weer nieuwe ontdekkingen opdoen. “Groeikracht” kost € 16,95, incl. verzendkosten € 19,95

Stil worden – Ontvangen – Opstaan

Training: Groeikrachtig van top tot teen

Krachtig in het leven staan samen met Jezus maar ook kunnen ontspannen met Hem in het hier-en-nu, zodat je als een boom stevig geworteld leeft vanuit Zijn liefde. We verlangen er allemaal naar maar hoe doe je dat?

Als aanvulling op “Groeikracht” is het ook mogelijk een verdiepende training te volgen. Een training waarin er aandacht is voor de thema’s in jou die maken dat je blokkeert in het stil worden, ontvangen of opstaan waardoor je niet groeikrachtig kun zijn en blijven. Ook ontdek je nog meer nieuwe oefeningen en ontvang je tools om je dit nog meer eigen te worden.

Het werken in een groep levert altijd veel herkenning en erkenning op en het frequent bezig zijn op deze avonden is voor jezelf ook een stok achter de deur om werkelijk te groeien tot een boom van een man of vrouw die stormen kan doorstaan en ten volle van het leven kan genieten! Voor meer informatie of aanmelding: https://www.mirjamkarssen.nl/trainingen

Auteur Groeikracht - Mirjam Karssen

Auteur Mirjam Karssen

Mirjam Karssen heeft haar eigen praktijk voor christelijke psychosociale therapie, zij is contextueel, lichaamsgericht en pastoraal onderlegd. Vanuit haar praktijk geeft ze trainingen en groepstherapie. Kenmerkend hierin is dat ze ook lichaamsgericht werkt waardoor herstel en groei ontstaat voor ziel, geest én lichaam.

Als Lichtdrager van God en geworteld in Zijn liefde preekt en spreekt ze in kerkelijk Nederland. Het is haar passie om mannen en vrouwen in beweging te brengen richting groei en nieuw Leven. Groei in verbinding met Jezus, zichzelf en van daaruit met de ander.

Mirjam is getrouwd en moeder van drie volwassen kinderen. Door eigen ervaringen ontdekte zij nieuwe kracht om te groeien. Het is haar passie om die groeikracht door te geven. Het boek biedt praktische overdenkingen, oefeningen en online luisteroefeningen voor ziel, geest en lichaam. Momenteel werkt Mirjam aan haar tweede boek, een novelle. Dit vervolg op Groeikracht wordt in 2018 verwacht.

Boek GROEIKRACHT

Stil worden – Ontvangen – Opstaan

Je ontvangt het boek met de nota per post

Bestelformulier Groeikracht

De velden met "*" zijn verplicht

Naam*

Adres*

Postcode*

Woonplaats*

E-mail*

Telefoon*

Aantal Groeikracht | €16,95*

Aantal Sleutel | €13,50*

Schrijf hier eventueel je bericht